Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Miss Italia Nel Mondo arestată…

Miss Italia Nel Mondo arestată de autoritățile R.Moldova în aprilie

Diana Curmei,  tânăra din Republica Moldova,  aleasă Miss Italia Nel Mondo, a avut probleme cu autoritățile R.Moldova, fiind arestată în luna aprilie în timp ce pleca din Moldova în România a să participe la o etapă preliminară a acestui concurs.

Mai multe ziare românești au transmis că Diana Curmei a avut probleme serioase atunci când a pornit în luna aprilie spre Timișoara, unde avea loc o etapă preliminară a concursului. 

„Moldoveanca a trecut prin nişte emoţii cumplite, când, cu doar câteva zile înaintea competiţiei a fost arestată de autoritătile moldovene la graniţa dintre Moldova şi România pentru faptul de a fi bănuită de colaborare cu o organizaţie anticomunistă.

Salvarea frumoasei din Moldova au fost părinţii acesteia, care au reuşit să convingă autorităţile de greşeala produsă şi au eliberat-o pe fiica ei după două zile în care a stat reţinută de aceştia,” a scris la 27 aprilie 2009 revista Ciao.ro

Atunci Diana a fost selectata pentru finala din Italia ca Miss Moldova. Alături de ea, la concursul de la Timişoara au mai fost alese  Simona Lungu, care a fost aleasă de juriu Miss Italia nel Mondo România, apoi Miss Balcani, Diana Ioana Vasiloiu şi Rodica Pinteac, care a fost aleasă Miss Ucraina.